Izjava o zasebnosti

Društvo Mladi Pirati, Celovška cesta 95A, Ljubljana, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: upravljavec), ki upravlja spletno aplikacijo tldr.si, se pri svojem poslovanju zavzema za pošteno in zakonito uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je upravljavec podatkov zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne aplikacije. Upravljavec za potrebe poslovanja spletne aplikacije tldr.si zbira naslednje podatke uporabnikov:

    • naslov elektronske pošte (v primeru prijave na novice)

 

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno aplikacijo, upravljavec ne odgovarja.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih upravljavec zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa Zakon o varovanju osebnih podatkov ali na podlagi sodne odločbe pristojnega sodišča.

Izklop analitičnih “cookijev”

Za analitiko obiska spletne strani uporabljamo analitični sistem Piwik, ki je gostovan na našem strežniku. Vsi podatki so anomnizirani. Podatkov NE delimo s tretjimi osebami.Analitiko lahko izklopite tu oz. z vklopom “Do Not Track” funkcije vašega brskalnika.